Lashcode - mascara met voedende ingrediënten

Waarom zijn miljoenen vrouwen gek van Lashcode?

Over mascara is nog heel wat te zeggen. Mascara kan ook een verrassing zijn, en voor velen zelfs een cosmetische openbaring. Hoe maak je de beste mascara in tijden dat er honderden of zelfs duizenden mascara op de markt zijn? De sleutel is een combinatie van drie belangrijke factoren: perfectie, zorg en multifunctionaliteit. Wat hebben ze gemeen met wimper make-up? Check hoe Lashcode werkt en waarom juist deze mascara wordt gezien als de beste mascara.

Het recept van Lashcode voor mooie wimpers

Borstel – de beste mascaraborstel die er is

Een ideale borstel moet de wimpers goed scheiden en kammen, zodat elk van hen hun schoonheid onthult – hoe meer haren het borsteltje pakt, hoe dikker de wimperrand wordt. Hiermee bereiken we het gewenste effect. Het borsteltje in Lashcode heeft perfect verdeelde borstelharen en de ergonomische vorm van een ellips waarmee je zelfs de kortste wimperhaartjes kunt bereiken.

Het borsteltje heeft aan beide uiteinden vernauwde puntjes die het aanbrengen precies en gemakkelijk maken – het bredere deel bedekt de lange wimpers en het middelste deel van het ooglid perfect, terwijl de smalle uiteinden de kleinste haartjes in de ooghoeken coveren. Dit borsteltje scheidt, verlengt, verdikt en krult de haren en dat allemaal zonder het risico dat de wimpers aan elkaar plakken. Bovendien voegt het volume toe zonder dat het overbelast wordt – zelfs met veel lagen mascara ziet de make-up er nog steeds onberispelijk mooi uit.

Lashcode – mascara met voedende ingrediënten

Wat Lashcode tot de beste mascara maakt, is de toevoeging van voedende en herstellende ingrediënten. Goed geselecteerde voedingsstoffen zorgen ervoor dat de wimpers gezond, lang, dik en sterk worden. Dag na dag worden ze gevoed en zien ze er steeds mooier uit. Lashcode betekent perfecte make-up en wimperherstel.

Lashcode mascara

bron: www.lashcode.be

Dit is de enige mascara die verrijkt is met zoveel voedingsstoffen die de wimpers regenereren en beschermen tegen schadelijke factoren. De samenstelling van de Lashcode omvat onder meer :

  • extract van sojascheuten – stimuleert de groei van de wimpers
  • tarwekiemextract – regenereert en voedt de wimpers
  • Baicalein – beschermt de wimpers tegen beschadiging en voorkomt uitdroging
  • arginine – vermindert wimperverlies en stimuleert de groei ervan
  • panthenol – pro-vitamine B5 die de wimpers elastischer maakt en de glans verhoogt
  • vitamine E – versterkt de wimperwortels

Lashcode – geniet op verschillende manieren van jouw make-up

Een mascara waarmee je verschillende effecten kunt bereiken? Dat is mogelijk dankzij de fluweelzachte en poederige formule die de wimpers niet overbelast, en een geweldig borsteltje waarmee je verschillende stijlen kunt krijgen – afhankelijk van hoe je je op dat moment voelt, wat de gelegenheid is en voorkeuren wat de voorkeuren zijn. Lashcode is een ideale mascara voor een natuurlijke look op het werk, romantisch voor een date of opvallend als onderdeel van jouw feestelijke look. Het hangt helemaal af van het aantal lagen dat het aanbrengt – een ergonomische borstel kan elk aantal lagen aan.