Nanoil de beste haarmaskers met keratine

Wordt jouw haar steeds zwakker en gaat het er steeds slechter uitzien? Een tekort aan keratine kan de reden hiervoor zijn. Lees hier wat de schade veroorzaakt en hoe je het haar weer kan laten opleven met een keratine masker van Nanoil.

Waarom is jouw haar beschadigd?

Dit kan verschillende oorzaken hebben. Ongeschikte producten gebruiken kan problemen veroorzaken. Dit is de meest voorkomende reden voor zwakkere lokken. Toch zijn er ook nog een paar andere oorzaken van zwakker haar. Dit zijn de meest destructieve:

  • Weersomstandigheden (sterk zonlicht, harde wind, droge lucht, vrieskou)
  • Gifstoffen, vervuiling, uitlaatgassen, smog, cosmetische resten
  • Mechanische schade (trekken en wrijven, strakke kapsels dragen)
  • Ongezond dieet, veel stress, medicijnen
  • Verven, bleken
  • Hete luchtstroom tijdens het föhnen, stylen met hitte

Repareert keratine beschadigd haar?

Keratine is één van de meest populaire ingrediënten in haarproducten omdat de buitenste laag van het haar uit keratine bestaat en keratine het haar dik en veerkrachtig houdt. Je vindt keratine ook in de binnenste lagen van het haar.

Als het haar beschadigd is door bovenstaande factoren (of een aantal ervan), dan daalt het keratine niveau. Te weinig keratine heeft snel invloed op de conditie en het uiterlijk van het haar. Met andere woorden: hoe minder keratine, hoe meer schade. Het gebruik van keratine is dus het meest belangrijke onderdeel van een haarverzorgingsritueel.

Kan je het haar altijd sterk en prachtig houden?

Jazeker! Hiervoor moet je een goed verzorgingsproduct met keratine gebruiken. Een dure behandeling bij de kapper is niet nodig. Je kunt thuis veranderingen aanbrengen door professionele producten te gebruiken die je fantastische resultaten geven en beter haar al na het eerste gebruik. Zo’n soort cosmetica is het Nanoil Keratin Hair Mask.

Nanoil Keratin Hair Mask: thuis een professionele behandeling

Dit masker is rijk aan de beste gehydrolyseerde keratine. Gehydrolyseerde eiwitten dringen makkelijker door in het haar waardoor het product de schade beter hersteld. Ook hoef je jezelf geen zorgen te maken aan een overschot aan keratine: gebruik het eens in de zeven dagen en de keratine zal de schade van de hele week herstellen.

Nanoil masker met keratine voor haar

Voordelen van het Nanoil Keratin Hair Mask

  • Het keratine masker van Nanoil repareert intensief en bouwt het beschadigde haar opnieuw op, vanaf het eerste gebruik.
  • Het voorkomt schade: breken en splijten.
  • Het versterkt en hydrateert diep, vanaf de wortels tot de puntjes.
  • Het geeft glans, veerkracht en gladheid dankzij de panthenol in de formule.
  • Het beschermt het haar tegen mechanische schade.

Waar kun je het Nanoil Keratin Hair Mask kopen?

Je hoeft je huis niet te verlaten of salons te bezoeken! De keratine maskers van Nanoil zijn te koop op [www.nanoil.be]. Probeer de perfect passende schoonheidsproducten voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een professionele behandeling. Kies de beste voor jou: shampoos, uitstekende maskers, haaroliën en andere cosmetica, en laat ze bij jouw voordeur afleveren.

Laat jouw reactie achter